Софија Лорен у остварењу свог сина

Агенције
Софија Лорен у остварењу свог сина

Легендарна глумица Софија Лорен појавиће се у новом италијанском филму који је режирао њен син Едоардо Понти.

Филм се зове “La Vita devanti a se” (“Живот пред тобом”), а рађен је по француској књизи “Ла вие девант сои” коју је написао Роман Гарџ. Већ постоји једна верзија овог филма из 1978. године “Мадам Роза”, али Понти истиче да ће нова верзија бити потпуно другачија од оригинала.

Лоренова је усликана на филмском сету у Барију у Италији, и то са дугачком, сиједом периком у плавој тоалети и сакоу, а у филму тумачи улогу жене која је преживјела холокауст, а свој живот је посветила чувању дјеце проститутки.

Ово је трећи пут да позната глумица игра у филму који је режирао њен син, који је медијима похвалио елан и енергију своје славне мајке.

- Она има 84 године, а и даље жели да пружи свој максимум и да направи филм који је до те мјере дубок и изазован, и емотивно и физички - рекао је он.

Иначе, Софија Лорен је посљедњи филм снимила прије девет година и ријеч је о телевизијском остварењу “Кућа је пуна огледала”, а годину дана прије тога појавила се и у филму “Девет” и то уз Пенелопе Круз и Никол Кидман.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана