Sofija Loren u ostvarenju svog sina

Agencije
Sofija Loren u ostvarenju svog sina

Legendarna glumica Sofija Loren pojaviće se u novom italijanskom filmu koji je režirao njen sin Edoardo Ponti.

Film se zove “La Vita devanti a se” (“Život pred tobom”), a rađen je po francuskoj knjizi “La vie devant soi” koju je napisao Roman Gardž. Već postoji jedna verzija ovog filma iz 1978. godine “Madam Roza”, ali Ponti ističe da će nova verzija biti potpuno drugačija od originala.

Lorenova je uslikana na filmskom setu u Bariju u Italiji, i to sa dugačkom, sijedom perikom u plavoj toaleti i sakou, a u filmu tumači ulogu žene koja je preživjela holokaust, a svoj život je posvetila čuvanju djece prostitutki.

Ovo je treći put da poznata glumica igra u filmu koji je režirao njen sin, koji je medijima pohvalio elan i energiju svoje slavne majke.

- Ona ima 84 godine, a i dalje želi da pruži svoj maksimum i da napravi film koji je do te mjere dubok i izazovan, i emotivno i fizički - rekao je on.

Inače, Sofija Loren je posljednji film snimila prije devet godina i riječ je o televizijskom ostvarenju “Kuća je puna ogledala”, a godinu dana prije toga pojavila se i u filmu “Devet” i to uz Penelope Kruz i Nikol Kidman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana