Софи Тарнер ужива у карантину, али је ипак једна ствар нервира код мужа

Агенције
Софи Тарнер ужива у карантину, али је ипак једна ствар нервира код мужа

Звијезда Игре престола и X-Мена Софи Тарнер је изгледа једна од ријетких која ужива у карантину.

У интервјуу путем видепозива Софи је испричала водитељу Конану О' Брајану да је она по природи интровертна особа и да би, када би могла, ионако све вријеме проводила код куће. Додала је како је њен супруг Џо велики екстроверт који би се непрестано дружио, па њему карантин пуно теже пада него њој.

Наравно, водитељ и глумица су се у интервјуу дотакли и једне од најсвијетлијих тачака карантина, а то је провођење дана у удобној одјећи. Софи је одмах подигла ногу и открила Конану да и за вријеме њиховог интервјуа носи тренерку, иако умјесто дукса горе има џемпер. Нашалили су се како само психопате носе формалну одјећу по кући, а Софи је споменула да је управо то ствар која јој највише смета код Џоа док су код куће.

“Док ја живим у тренерци, он се сваки дан сређује и носи фармерке. Имам осјећај као да се спрема негдје и то ме мало нервира. Па ко носи фармерке по кући”, изјадала се Софи, а преноси index.hr.

Водитељ се на то насмијао и сложио с глумицом рекавши да нико не треба да носи фармерке када их баш нико осим укућана не види.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана