Sofi Tarner uživa u karantinu, ali je ipak jedna stvar nervira kod muža

Agencije
Sofi Tarner uživa u karantinu, ali je ipak jedna stvar nervira kod muža

Zvijezda Igre prestola i X-Mena Sofi Tarner je izgleda jedna od rijetkih koja uživa u karantinu.

U intervjuu putem videpoziva Sofi je ispričala voditelju Konanu O' Brajanu da je ona po prirodi introvertna osoba i da bi, kada bi mogla, ionako sve vrijeme provodila kod kuće. Dodala je kako je njen suprug Džo veliki ekstrovert koji bi se neprestano družio, pa njemu karantin puno teže pada nego njoj.

Naravno, voditelj i glumica su se u intervjuu dotakli i jedne od najsvijetlijih tačaka karantina, a to je provođenje dana u udobnoj odjeći. Sofi je odmah podigla nogu i otkrila Konanu da i za vrijeme njihovog intervjua nosi trenerku, iako umjesto duksa gore ima džemper. Našalili su se kako samo psihopate nose formalnu odjeću po kući, a Sofi je spomenula da je upravo to stvar koja joj najviše smeta kod Džoa dok su kod kuće.

“Dok ja živim u trenerci, on se svaki dan sređuje i nosi farmerke. Imam osjećaj kao da se sprema negdje i to me malo nervira. Pa ko nosi farmerke po kući”, izjadala se Sofi, a prenosi index.hr.

Voditelj se na to nasmijao i složio s glumicom rekavši da niko ne treba da nosi farmerke kada ih baš niko osim ukućana ne vidi.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana