Славni холивудски глумац Кристијан Бејл због љубави промјенио вјеру и окренуо се православљу

Г.С.
Славni холивудски глумац Кристијан Бејл због љубави промјенио вјеру и окренуо се православљу

Славни холивудски глумац Кристијан Бејл промjенио је вjеру и прешао у православље када је оженио манекенку спрског поријекла, Сандру Блажић.

Медији су брујали о томе како су се Кристијанове мајка и сестра противиле овој вези, што глумца није натjерало да одустане од љубави. Штавише, он је прекинуо контакт са мајком и сестром и чврсто рijешио да му и дjеца знају српски језик.

Сандра Блажић четири године је старија од Кристијана, а њена је породица шездесетих емигрирала у Америку из тадашње Југославије.

- Све у животу дугујем њој. Она је посебна и снажна жена - рекао је Кристијан Бејл у једном интервјуу.

Прича о томе какосу се глумац и његова супруга упознали личи на сценарио холивудске романтичне комедије.

Кристијанов ментор након доласка у Холивуд била је Винона Рајдер која му је помогла да добије ангажман у филму "Littel Woman" из 1994. у којем је она играла главну улогу.

Прича се да је Бејл на све начине покушавао да заведе Винону, али она је одбила његово удварање, те је утjеху пронашао у глумици Саманти Матис. Међутим, Винона и Кристијан остали су добри пријатељи, а крајем деведесетих, Бејл је на једној од забава Рајдерове, упознао њену личну асистенткињу Сандру Блажић која је Винони помагала на снимању филмова "Girl, Interruped" и "Autmun in New York".

Сандра и Кристијан имају двоје дjеце, ћерку Емелин и сина Џозефа. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана