Slavni holivudski glumac Kristijan Bejl zbog ljubavi promjenio vjeru i okrenuo se pravoslavlju

G.S.
Slavni holivudski glumac Kristijan Bejl zbog ljubavi promjenio vjeru i okrenuo se pravoslavlju

Slavni holivudski glumac Kristijan Bejl promjenio je vjeru i prešao u pravoslavlje kada je oženio manekenku sprskog porijekla, Sandru Blažić.

Mediji su brujali o tome kako su se Kristijanove majka i sestra protivile ovoj vezi, što glumca nije natjeralo da odustane od ljubavi. Štaviše, on je prekinuo kontakt sa majkom i sestrom i čvrsto riješio da mu i djeca znaju srpski jezik.

Sandra Blažić četiri godine je starija od Kristijana, a njena je porodica šezdesetih emigrirala u Ameriku iz tadašnje Jugoslavije.

- Sve u životu dugujem njoj. Ona je posebna i snažna žena - rekao je Kristijan Bejl u jednom intervjuu.

Priča o tome kakosu se glumac i njegova supruga upoznali liči na scenario holivudske romantične komedije.

Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu "Littel Woman" iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu.

Priča se da je Bejl na sve načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje, te je utjehu pronašao u glumici Samanti Matis. Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem devedesetih, Bejl je na jednoj od zabava Rajderove, upoznao njenu ličnu asistentkinju Sandru Blažić koja je Vinoni pomagala na snimanju filmova "Girl, Interruped" i "Autmun in New York".

Sandra i Kristijan imaju dvoje djece, ćerku Emelin i sina Džozefa. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana