Скарлет Јохансон поново у центру пажње

Глас Српске
Скарлет Јохансон поново у центру пажње

Славна америчка глумица Скарлет Јохансон (34) можда једно вријеме није била много присутна на црвеним теписима и у медијима, али чини се да ће се то од сада и те како промијенити.

Рекло би се да је шармантна и сексепилна плавокоса глумица и више него спремна за то, поготово ако је судити по одважном аутфиту у којем се појавила на премијери свог новог филма у Лондону.

Глумица је многе оставила без текста, посебно деколтеом који би ријетко која глумица имала храбрости да овако покаже. Потврдила је да је заносна, прелијепа и храбра, а тако и свијет често етикетира ову познату глумицу.

У Лондону, гдје је одржана још једна у низу премијера, глумица је само једним “потезом” осигурала да се погледи залијепе само на њу, иако је на црвени тепих стигла у сакоу и панталонама. Али, све само не у обичном сакоу и панталонама.

Ријеч је о заиста храбром дизајну који потписује славни Том Форд, а иако смо у посљедње вријеме навикли на жене у одијелима, овакав посебно храбар дизајн до сада нисмо имали прилике да видимо.

Славна глумица се показала у пуном сјају, с асиметричним рукавима који су додатно истакли необично откривен деколте у можда најхрабријем издању у каквом јавност до сада није имала прилике да је види.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана