Skarlet Johanson ponovo u centru pažnje

Glas Srpske
Skarlet Johanson ponovo u centru pažnje

Slavna američka glumica Skarlet Johanson (34) možda jedno vrijeme nije bila mnogo prisutna na crvenim tepisima i u medijima, ali čini se da će se to od sada i te kako promijeniti.

Reklo bi se da je šarmantna i seksepilna plavokosa glumica i više nego spremna za to, pogotovo ako je suditi po odvažnom autfitu u kojem se pojavila na premijeri svog novog filma u Londonu.

Glumica je mnoge ostavila bez teksta, posebno dekolteom koji bi rijetko koja glumica imala hrabrosti da ovako pokaže. Potvrdila je da je zanosna, prelijepa i hrabra, a tako i svijet često etiketira ovu poznatu glumicu.

U Londonu, gdje je održana još jedna u nizu premijera, glumica je samo jednim “potezom” osigurala da se pogledi zalijepe samo na nju, iako je na crveni tepih stigla u sakou i pantalonama. Ali, sve samo ne u običnom sakou i pantalonama.

Riječ je o zaista hrabrom dizajnu koji potpisuje slavni Tom Ford, a iako smo u posljednje vrijeme navikli na žene u odijelima, ovakav posebno hrabar dizajn do sada nismo imali prilike da vidimo.

Slavna glumica se pokazala u punom sjaju, s asimetričnim rukavima koji su dodatno istakli neobično otkriven dekolte u možda najhrabrijem izdanju u kakvom javnost do sada nije imala prilike da je vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana