Скандал: Супруг турску глумицу затекао у кревету са својим оцем

Г.С.
Скандал: Супруг турску глумицу затекао у кревету са својим оцем

Живот звијезда сапуница понекад заиста подсјећа на сценариј као из серије. Турска глумица Гöкçе Бахадıр звијезда серије Кад лишће пада недавно је у једном интервјуу проговорила о љубави и пожалила се како нема среће на том плану.

Но, убрзо су у јавност испливале шокантне информације о њеном љубавном животу. Наиме, глумица се прије девет година удала за глумца Алија Сунала, а њихова брачна срећа није дуго потрајала.

Само седам мјесеци након што је изрекла судбоносно “да” глумица се повјерила блиским пријатељицама да није срећна с Алијем.

“У брак смо ушли из велике љубави, али одлучили смо се разићи јер смо се удаљили”, казала је тада глумица не откривајући никакве детаље брачног краха, извјештава 24sata.hr

Но, истина је убрзо изашла на видјело.

Извори блиски глумици тврде да се њихов брак распао јер је Али ухватио супругу у љубавном клинчу са својим оцем Кемалом Суналом који је неколико година касније преминуо.

“Кемал је био познат као велики плаyбоy, а његовим чарима није могла одољети ни Гокче. Њих су се двоје упустили у аферу свега неколико дана након што јој је службено постао свекар. Међу њима је дуго постојала фатална привлачност, а њу није могла спријечити ни чињеница што је Кемал старији од ње 30 година и што је отац њеног супруга”, открио је извор близак глумици.

Своју су романсу чували у тајности како не би дошло до раскола у породици, а раскринкао их је управо Али који је био на путу док се његова драга забављала с његовим оцем. Према писању турских медија глумац се вратио кући два дана раније желећи изненадити своју супругу, но убрзо је он био изненађен.

Прво након што је видио очев аутомобил у њиховом дворишту, а потом је услиједио још већи шок када их је затекао наге у дневном боравку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана