Силвестер Сталоне о повратку “Рамба”: Ратник никада не проналази мир

Агенције
Силвестер Сталоне о повратку “Рамба”: Ратник никада не проналази мир

Глумац Силвестер Сталоне ове године се вратио у пети дио филмског серијала “Рамбо: До посљедње капи крви”, у наставку чији излазак је смјештен 37 година након приказивања првог филма “Рамбо” и који ће данас премијерно бити приказан у биоскопима широм свијета.

У разговору за магазин “Варајети”, Сталоне је рекао да је његов повратак овом филму био нешто што је морао да уради, и за себе и за лика.  

- Вратио се кући, али никада није стигао. Ратник никада не може да пронађе мир, али стварно не може. И увијек бива повријеђен, емотивно и физички. То је нешто што се повећава годинама - рекао је Сталоне објашњавајући нужност повратка њега и његовог лика посљедњи пут. 
Осим снимања “Рамба”, Сталоне припрема и још један филм из серијала “Роки”, а најавио је и нови пројекат у Азији, о којем није открио много детаља. 

- Многи иду у Кину да стварају акционе филмове, али мислим да могу да урадим више од тога, да направим нешто боље, са бољом причом - навео је Сталоне, који је у разговору за овај магазин био у за њега класичном расположењу за причу, са цигаретом у рукама и у каубојским чизмама. 

Осврћући се на свој лик, он је навео шта је то што је било важно за ову улогу, за Џона Рамба, и за ефекте у филму, а што није било могуће у првим дијеловима.

- У данашњим филмовима је много науке. Стварају их технолошки магови. Не морају да улазе у интеракцију са глумцима, као што је то било раније, зато што машине све раде. И то није да би се умањио значај глумца. Платна су огромна, и доживљај је такав да ми дјелује као да гледам ватромет. Данас је све другачије - навео је Сталоне. 

Такође, осврнуо се на године које су прошле, на своју младост и на све што је могао да уради тада, а сада не. 

- Млади борац реагује исхитрено, без размишљања. Акција и реакција. То је нешто што као боксер изгубиш до 40. године. Почињеш да размишљаш више и не идеш на то да елиминишеш некога. Овај Рамбо је у таквом стању. Није оно што је некада био, али његов ум га ипак неће зауставити - додао је Сталоне. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана