Северини због Инстаграма стигла нова тужба: "Ово је седамдесета!"

гс
Foto: Агенције

Северина је на Инстаграму објавила фотографију на којој се види како је Милан Поповић поднио тужбу против ње, а потом обрисала пост.

Добро јутро, екипа! Како вам је почео дан? Моја јутра почињу с тужбама. Добила сам још једну тужбу од човјека који је подигао преко 70 тужби", написала је Северина у посту и додала:

"Све ћу их временом објавити. Бесомучно парничење има своју дијагнозу. Углавном у тужби оправдава суткињу која ми је одузела дете. Прекјуче сам добила тужбу за Инстаграм. Како вама почне јутро?"

Северина је у недавном интервјуу рекла како је Милан поднио много тужби против ње. Испричала је и како је Милану наводно нарочито засметало кад је сазнао да има дечка Игора Којића и од тада је почео стално да им шаље тужбе, преноси б92.

"Милан је Игора пет година нашег брака и суживота, очуха свог дјетета, увијек називао трећом особом. А откад сам била с Игором, бесомучно диже тужбе, данас их је мислим више од 60, против мене, Игора, Игоровог оца, моје нећаке, мојих пријатељица, блиских сарадника и адвоката, против свих људи око мене и који ми нешто у животу значе", рекла је Северина.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана