Severini zbog Instagrama stigla nova tužba: "Ovo je sedamdeseta!"

gs
Foto: Agencije

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je Milan Popović podnio tužbu protiv nje, a potom obrisala post.

Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao preko 70 tužbi", napisala je Severina u postu i dodala:

"Sve ću ih vremenom objaviti. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sutkinju koja mi je oduzela dete. Prekjuče sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro?"

Severina je u nedavnom intervjuu rekla kako je Milan podnio mnogo tužbi protiv nje. Ispričala je i kako je Milanu navodno naročito zasmetalo kad je saznao da ima dečka Igora Kojića i od tada je počeo stalno da im šalje tužbe, prenosi b92.

"Milan je Igora pet godina našeg braka i suživota, očuha svog djeteta, uvijek nazivao trećom osobom. A otkad sam bila s Igorom, besomučno diže tužbe, danas ih je mislim više od 60, protiv mene, Igora, Igorovog oca, moje nećake, mojih prijateljica, bliskih saradnika i advokata, protiv svih ljudi oko mene i koji mi nešto u životu znače", rekla je Severina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana