Северина има коронавирус

Г.С.
Северина има коронавирус

Северина је путем друштвених мрежа објавила да је позитивна на коронавирус.

У објави је написала како нема никакве симптоме те да је на корону тестиран и њен син Александар који је добио негативан резултат. Сина је предала оцу да с њим проведе самоизолацију. 

"Иако немам никакве симптоме, данас сам добила потврду да сам позитивна на COVID 19, док је тест мога сина негативан.

Одмах јутрос, након контакта с епидемиологом, преузела сам све мјере, обавјестила оца дјетета те у договору с оцем предала га два дана прије одређеног термина, да самоизолацију проведе с њим, без обзира на негативан тест.

Како бисмо заједнички заштитили приватност и избјегли стигматизацију дјетета, уједно сам замолила оца да буде дискретан. Међутим, 20 минута након што је отац преузео дијете, у медијима из Србије појавила вијест да сам заражена "партијајући по Далмацији с дјететом".

Дакле, да, имам позитиван тест, немам симптоме, заразила сам се од блиске особе, вјеројатно по повратку у Загреб, а не током љетовања у Далмацији. Будући је та особа јуче добила позитиван тест, одмах смо син и ја ишли на поновно тестирање, јер је наш први налаз био за обоје негативан.

Апелујем на медије, посебно у Србији, да се суздрже од објава неистинитих, непровјерених, односно измишљених информација", поручила је Северина. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана