Северина и Игор се више не прате на Инстаграму: "Невриме и несрића"

ГС
Северина и Игор се више не прате на Инстаграму: "Невриме и несрића"

Северина и Игор Којић више се не прате на Инстаграму, а нетом прије тог потеза обоје су били веома активни на тој друштвеној мрежи.

Северина се прво похвалила снимком с ранча Долина јелена, а затим и дружењем с пријатељицом и менаџером Томицом Петровићем у Сплиту. 

Објавила је и фотографију с Риве те цитирала пјесму Дајем ти рич бенда Далматино. 

"Невриме и несрића неће на нас никада...", написала је пјевачица.

И Игор је ове дане проводио у друштву пријатеља. 

Објавио је снимке из кафане гдје је засвирао гитару. На забаву је у једном тренутку упала и полиција, а Игор је и то објавио.

Игор на Инстаграму тренутно прати 25 људи међу којима нема Северине, а Северина не прати никог.

Већ дуже време се прича о краху брака супружника Којић, а сада су се међусобно и отпратили на Инстаграму. Северина не прати више никога, а последња фотографија с Игором је из 2020. године, када су били у Ријеци.

Игор је све Северинине фотографије избрисао.

Игор је у прије пар мјесеци снимљен у Загребу како исељава своје ствари из заједничког стана на Козјаку. Прошле године славили су пету годишњицу вјенчања у Београду али ни тим поводом се нису огласили на друштвеним мрежама као ранијих година.

Посљедњи пут су се огласили на друштвеним мрежама прошлог љета, кад је Игор славио рођендан, а Северина му честитала јавно. "Овом дивном мушком створењу срећно упловљавање на 33 окретаја! Срећно, љубави', написала је тад пјевачица, преносе Независне новине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана