Severina i Igor se više ne prate na Instagramu: "Nevrime i nesrića"

GS
Severina i Igor se više ne prate na Instagramu: "Nevrime i nesrića"

Severina i Igor Kojić više se ne prate na Instagramu, a netom prije tog poteza oboje su bili veoma aktivni na toj društvenoj mreži.

Severina se prvo pohvalila snimkom s ranča Dolina jelena, a zatim i druženjem s prijateljicom i menadžerom Tomicom Petrovićem u Splitu. 

Objavila je i fotografiju s Rive te citirala pjesmu Dajem ti rič benda Dalmatino. 

"Nevrime i nesrića neće na nas nikada...", napisala je pjevačica.

I Igor je ove dane provodio u društvu prijatelja. 

Objavio je snimke iz kafane gdje je zasvirao gitaru. Na zabavu je u jednom trenutku upala i policija, a Igor je i to objavio.

Igor na Instagramu trenutno prati 25 ljudi među kojima nema Severine, a Severina ne prati nikog.

Već duže vreme se priča o krahu braka supružnika Kojić, a sada su se međusobno i otpratili na Instagramu. Severina ne prati više nikoga, a poslednja fotografija s Igorom je iz 2020. godine, kada su bili u Rijeci.

Igor je sve Severinine fotografije izbrisao.

Igor je u prije par mjeseci snimljen u Zagrebu kako iseljava svoje stvari iz zajedničkog stana na Kozjaku. Prošle godine slavili su petu godišnjicu vjenčanja u Beogradu ali ni tim povodom se nisu oglasili na društvenim mrežama kao ranijih godina.

Posljednji put su se oglasili na društvenim mrežama prošlog ljeta, kad je Igor slavio rođendan, a Severina mu čestitala javno. "Ovom divnom muškom stvorenju srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi', napisala je tad pjevačica, prenose Nezavisne novine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana