Сергеј Ћетковић 6. марта у дворани “Борик”

Г.С.
Сергеј Ћетковић 6. марта у дворани “Борик”

Сергеј Ћетковић одржаће 6. марта концерт у Бањалуци, када ће наступити у дворани “Борик”. Један од најомиљенијих поп пјевача региона посветиће свој наступ те вечери њежнијем полу, у сусрет њиховом празнику Међународном дану жена, 8. марту.

Сергеј ће наступити у оквиру регионалне турнеје којом обиљежава 20 година каријере у организацији агенције “Старс&море” из Бањалуке. 

Биће то сјајна прилика за уживање у романтичном спектаклу, уз много познатих љубавних стихова и ватромету лијепих емоција којима Сергеј осваја од самог почетка своје каријере. 

Шармантни кантаутор доноси мирис Медитерана Бањалуци кроз свој посљедњи албум “Мој свијет”, његов четврти по реду студијски албум, а са њим и популарне синглове “25. сат”, “Љубав”, “Очи никад не старе” и многе друге.

“Старс&море” - организатор концерта је огранак агенције “Стар Травел”, једне од водећих у организацији концерата, фестивала и корпоративних догађаја у региону. 
Улазнице за концерт се могу купити у просторијама агенције “Стар Травел”,  Јеврејској улици бр. 6 (И спрат), као и путем онлајн система купикарту.ба.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана