Sergej Ćetković 6. marta u dvorani “Borik”

G.S.
Sergej Ćetković 6. marta u dvorani “Borik”

Sergej Ćetković održaće 6. marta koncert u Banjaluci, kada će nastupiti u dvorani “Borik”. Jedan od najomiljenijih pop pjevača regiona posvetiće svoj nastup te večeri nježnijem polu, u susret njihovom prazniku Međunarodnom danu žena, 8. martu.

Sergej će nastupiti u okviru regionalne turneje kojom obilježava 20 godina karijere u organizaciji agencije “Stars&more” iz Banjaluke. 

Biće to sjajna prilika za uživanje u romantičnom spektaklu, uz mnogo poznatih ljubavnih stihova i vatrometu lijepih emocija kojima Sergej osvaja od samog početka svoje karijere. 

Šarmantni kantautor donosi miris Mediterana Banjaluci kroz svoj posljednji album “Moj svijet”, njegov četvrti po redu studijski album, a sa njim i popularne singlove “25. sat”, “Ljubav”, “Oči nikad ne stare” i mnoge druge.

“Stars&more” - organizator koncerta je ogranak agencije “Star Travel”, jedne od vodećih u organizaciji koncerata, festivala i korporativnih događaja u regionu. 
Ulaznice za koncert se mogu kupiti u prostorijama agencije “Star Travel”,  Jevrejskoj ulici br. 6 (I sprat), kao i putem onlajn sistema kupikartu.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana