Селфи Шарлиз Терон са Оскара је тотални хит

Агенције
Селфи Шарлиз Терон са Оскара је тотални хит

Шарлиз Терон објавила је селфи с Оскара који је постао апсолутни хит и за само неколико сати скупио пола милиона лајкова због мноштва холивудских звијезда које су на њему.

"Добро друштво", написала је глумица уз селфи с колегама попут Тома Хенкса, Салме Хајек, Реџине Кинг, Ремија Малека... У позадини су обожаватељи уочили још неке звијезде попут Кијануа Ривса, Квентина Тарантина и Реја Романа...

"Видим Кијануа у позадини", "Гледајте Тарантинов израз лица", "Ја сам Кијану у позадини", "Она двојица у позадини су све", "Како добар селфи, ово ми иде на десктоп за инспирацију", писали су одушевљени фанови.

Шарлиз је овим селфијем покушала да понови онај из 2014. године који је на додјели Оскара снимила Елен Деџенерис. Она је на једном мјесту окупила Мерил Стрип, Џенифер Лоренс, Бредлија Купера, Анџелину Џоли, Џерада Лета, Лупиту Њонго, Бреда Пита и Кевина Спејсија и то објавила на Твитеру.

Та фотографија је за кратко вријеме постала не само вирални хит, већ и објава са највећим бројем ретвитова у историји те друштвене мреже премашивши дотадашњи рекорд који је држао Барак Обама. Твитер је због популарности објаве накратко престао да ради, а Академија је накнадно преузела кривицу за рушење мреже.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана