Шарлиз Терон обукла бијелу хаљину и показала како би била прелијепа млада

Агенције
Шарлиз Терон обукла бијелу хаљину и показала како би била прелијепа млада

Прелијепа глумица Шарлиз Терон плени погледе гдје год се појави, али посебно је заблистала на овогодишњој додјели награда Гламурозне жене године.

Осим што је била једна од добитница ласкаве награде за "жену године", Шарлиз је засјенила све на црвеном тепиху у очаравајућој бијелој хаљини налик на вјенчаницу.

У дугој бијелој "Живеншијевој" хаљини сирена кроја без рукава и бретела и с откривеним леђима и украшеној перјем на доњем дијелу глумица је изгледала као млада, али у тој је улози ипак нећемо видјети.

"Не желим никада да се удам. То за мене није никаква жртва, већ нешто у шта јверујем. Људе то збуњује, али то је право сваке жене, зар не?" изјавила је за најновије издање часописа Гламур 44-годишња глумица која је једном то ипак планирала.

Године 2014. вјерила се за глумца Шона Пена, с којим је почела да се забавља годину раније, да би шест мјесеци након објаве вјеридбе раскинули.

Али то је није спречило да оснује породицу и постане мајка. Глумица је 2012. године усвојила дјечака Џексона, а 2015. дјевојчицу Огаст, којима је на папиру она једини родитељ.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана