Šarliz Teron obukla bijelu haljinu i pokazala kako bi bila prelijepa mlada

Agencije
Šarliz Teron obukla bijelu haljinu i pokazala kako bi bila prelijepa mlada

Prelijepa glumica Šarliz Teron pleni poglede gdje god se pojavi, ali posebno je zablistala na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Glamurozne žene godine.

Osim što je bila jedna od dobitnica laskave nagrade za "ženu godine", Šarliz je zasjenila sve na crvenom tepihu u očaravajućoj bijeloj haljini nalik na vjenčanicu.

U dugoj bijeloj "Živenšijevoj" haljini sirena kroja bez rukava i bretela i s otkrivenim leđima i ukrašenoj perjem na donjem dijelu glumica je izgledala kao mlada, ali u toj je ulozi ipak nećemo vidjeti.

"Ne želim nikada da se udam. To za mene nije nikakva žrtva, već nešto u šta jverujem. Ljude to zbunjuje, ali to je pravo svake žene, zar ne?" izjavila je za najnovije izdanje časopisa Glamur 44-godišnja glumica koja je jednom to ipak planirala.

Godine 2014. vjerila se za glumca Šona Pena, s kojim je počela da se zabavlja godinu ranije, da bi šest mjeseci nakon objave vjeridbe raskinuli.

Ali to je nije sprečilo da osnuje porodicu i postane majka. Glumica je 2012. godine usvojila dječaka Džeksona, a 2015. djevojčicu Ogast, kojima je na papiru ona jedini roditelj.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana