Сандра Африка опљачкана на бензинској пумпи

ГС
Сандра Африка опљачкана на бензинској пумпи

Београдска пјевачица Сандра Африка опљачкана је на пумпи у Словенији.

Наиме, Африка се враћала са наступа из Аустрије у коју је ишла својим аутомобилом. Како је објаснио извор српскух медија, пјевачица се зауставила на пумпи у Словенији кроз коју је само пролазила, а тада је све почело.

– Све је било у најбољем реду, Сандра је одрадила наступ и у недјељу поподне кренула за Србију. Путовала је са другарицом јер је журила што прије да се врати за Београд и припреми за пут у Хрватску који ју је очекивао већ у понедјељак. Њени музичари су остали још који дан, није било потребе да журе. Док су пролазиле кроз Словенију, Сандра и њена пријатељица су се зауставиле на једној пумпи да оду само до тоалета, али је она онако уморна заборавила да закључа аутомобил и тада се све то догодило – започео је извор.

Како јавља Информер, пјевачици су украдена два телефона и скупоцјена торбу.

– Сандра и њена другарица су изашле само на три, четири минута, али кад су се вратиле видјеле су да су врата сувозача отворена. Чим су ушле у ауто схватиле су да су покрадене. Неко је покупио све, новчаник с новцем од наступа, два телефона, двије скупоцјене торбице, чак и неку шминку, имала је и мало накита који је носила на наступу који су узели. Катастрофа, људи, су узели чак и електронску цигарету. Игром случаја, пасош јој је био у касети у аутомобилу и њега нису однијели. Настао је хаос, али пошто је журила за Србију, није могла да зове полицију и да пријави јер не би стигла да се врати на вријеме – каже извор.

Извор открила да пјевачица сумња да су је мигрант опљачкали.

– Кад је стала на пумпу, видјела је неке мигранте, сумња на њих с обзиром на то да су ту били само они, убијеђена је да су је ти и опљачкали. Али док би полиција дошла и то утврдила прошло би много времена. Дошла је у Србију избезумљена, али хвала Богу да је имала бар пасош код себе и да је могла пређе границу – закључује извор, преноси Информер.

Тим поводом огласила се и сама пјевачица, те потврдила причу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана