Sandra Afrika opljačkana na benzinskoj pumpi

GS
Sandra Afrika opljačkana na benzinskoj pumpi

Beogradska pjevačica Sandra Afrika opljačkana je na pumpi u Sloveniji.

Naime, Afrika se vraćala sa nastupa iz Austrije u koju je išla svojim automobilom. Kako je objasnio izvor srpskuh medija, pjevačica se zaustavila na pumpi u Sloveniji kroz koju je samo prolazila, a tada je sve počelo.

– Sve je bilo u najboljem redu, Sandra je odradila nastup i u nedjelju popodne krenula za Srbiju. Putovala je sa drugaricom jer je žurila što prije da se vrati za Beograd i pripremi za put u Hrvatsku koji ju je očekivao već u ponedjeljak. Njeni muzičari su ostali još koji dan, nije bilo potrebe da žure. Dok su prolazile kroz Sloveniju, Sandra i njena prijateljica su se zaustavile na jednoj pumpi da odu samo do toaleta, ali je ona onako umorna zaboravila da zaključa automobil i tada se sve to dogodilo – započeo je izvor.

Kako javlja Informer, pjevačici su ukradena dva telefona i skupocjena torbu.

– Sandra i njena drugarica su izašle samo na tri, četiri minuta, ali kad su se vratile vidjele su da su vrata suvozača otvorena. Čim su ušle u auto shvatile su da su pokradene. Neko je pokupio sve, novčanik s novcem od nastupa, dva telefona, dvije skupocjene torbice, čak i neku šminku, imala je i malo nakita koji je nosila na nastupu koji su uzeli. Katastrofa, ljudi, su uzeli čak i elektronsku cigaretu. Igrom slučaja, pasoš joj je bio u kaseti u automobilu i njega nisu odnijeli. Nastao je haos, ali pošto je žurila za Srbiju, nije mogla da zove policiju i da prijavi jer ne bi stigla da se vrati na vrijeme – kaže izvor.

Izvor otkrila da pjevačica sumnja da su je migrant opljačkali.

– Kad je stala na pumpu, vidjela je neke migrante, sumnja na njih s obzirom na to da su tu bili samo oni, ubijeđena je da su je ti i opljačkali. Ali dok bi policija došla i to utvrdila prošlo bi mnogo vremena. Došla je u Srbiju izbezumljena, ali hvala Bogu da je imala bar pasoš kod sebe i da je mogla pređe granicu – zaključuje izvor, prenosi Informer.

Tim povodom oglasila se i sama pjevačica, te potvrdila priču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana