Шакира први пут о раскиду: "Отац ми је био на интензивној њези, а сазнајем да сам преварена"

ГС
Шакира први пут о раскиду: "Отац ми је био на интензивној њези, а сазнајем да сам преварена"

Четрдесет петогодишња колумбијска пјевачица била је искрена о томе колико је живот био тежак јер се њена веза са 35-годишњом фудбалском звијездом распала у насловној причи октобарског издања магазина Еlle.

Шакира – која са Пикеом има два сина: деветогодишњег Милана и седмогодишњег Сашу – дала је прве јавне коментаре о раскиду када је рекла: "О, овоме је заиста тешко причати лично, поготово зато што је ово је први пут да сам се осврнула на ову ситуацију у интервјуу.

Остала сам смирена и само сам покушала да све то обрадим. Хм, и да, тешко је причати о томе, посебно зато што још пролазим кроз то, и зато што сам у очима јавности, зато наше раздвајање није као обично раздвајање. И тако је било тешко не само мени, већ и мојој дјеци. Невјероватно тешко."

Она је наставила да прича о томе како је њеној породици било тешко да испрате њен лични живот, поготово им је тешко зато што их фанови и медији бомбардују информацијама.

Сада већ бивши пар најавио је раскид након десетак година заједно још у јуну, иако се чинило да Шакира тада није жељела да се веза заврши. Пике је већ у новој вези са 23-годишњом PR студенткињом Кларом Чиа Марти, а многи су се питали како се све завршило.

Шакиру су питали како је схватила да је њихова дугорочна веза готова, али је остала затворена у вези нове романсе свог бившег док је рекла: "Мислим да су ти детаљи некако превише приватни да би их дијелили, барем у овом тренутку… све је тако сирово и ново. Могу само да кажем да сам све што сам имала, ја сам уложила у ову везу и своју породицу."

Наставила је да је причала о "номадском животу" прије него што су њихова дјеца пошла у школу, а затим да се настанила у Барселони у корист Пикеове фудбалске каријере умјесто да се пресели у САД што је било најбоље за њену музичку каријеру.

"И тако, један од нас двоје је морао да уложи тај напор и ту жртву. И урадила сам то. Ставила сам своју каријеру у другу брзину и дошла сам у Шпанију, да га подржим како би могао да игра фудбал и осваја титуле. И то је била жртва љубави.

Захваљујући томе, моја дјеца су могла да имају садашњу маму, а ја са њима имам невјероватну везу која је нераскидива и која нас одржава. Знаш, то је то. То је све што могу да кажем."

Шакира је такође причала о томе колико је тешко пало њој и њеним синовима, посебно након што је њен отац у јуну хитно превезен у болницу након "лошег пада".

"Да. Трудим се да сакријем ситуацију од њих колико год могу. Заиста је узнемирујуће за двоје дјеце која покушавају да преброде раздвајање својих родитеља. А понекад се једноставно осјећам као да је све ово лош сан и да ћу се у једном тренутку пробудити. Али не, то је стварно, преноси Б92.

А оно што је такође стварно је разочарање што видим нешто тако свето и посебно колико сам мислила да је однос који сам имала са оцем моје дјеце и видим да се то претворило у нешто вулгаризовано и јефтино од стране медија. И све то док је мој тата био на интензивној њези, а ја сам се борила на различитим фронтовима. Као што сам рекла, ово је вјероватно најмрачнији час у мом животу. Али онда помислим на све оне жене широм свијета које пролазе кроз тешкоће, које пролазе кроз ситуацију тако лошу као што је моја или тешку као што је моја или још горе", преноси Дејли мејл.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана