Šakira prvi put o raskidu: "Otac mi je bio na intenzivnoj njezi, a saznajem da sam prevarena"

GS
Šakira prvi put o raskidu: "Otac mi je bio na intenzivnoj njezi, a saznajem da sam prevarena"

Četrdeset petogodišnja kolumbijska pjevačica bila je iskrena o tome koliko je život bio težak jer se njena veza sa 35-godišnjom fudbalskom zvijezdom raspala u naslovnoj priči oktobarskog izdanja magazina Elle.

Šakira – koja sa Pikeom ima dva sina: devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sašu – dala je prve javne komentare o raskidu kada je rekla: "O, ovome je zaista teško pričati lično, pogotovo zato što je ovo je prvi put da sam se osvrnula na ovu situaciju u intervjuu.

Ostala sam smirena i samo sam pokušala da sve to obradim. Hm, i da, teško je pričati o tome, posebno zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u očima javnosti, zato naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje. I tako je bilo teško ne samo meni, već i mojoj djeci. Nevjerovatno teško."

Ona je nastavila da priča o tome kako je njenoj porodici bilo teško da isprate njen lični život, pogotovo im je teško zato što ih fanovi i mediji bombarduju informacijama.

Sada već bivši par najavio je raskid nakon desetak godina zajedno još u junu, iako se činilo da Šakira tada nije željela da se veza završi. Pike je već u novoj vezi sa 23-godišnjom PR studentkinjom Klarom Čia Marti, a mnogi su se pitali kako se sve završilo.

Šakiru su pitali kako je shvatila da je njihova dugoročna veza gotova, ali je ostala zatvorena u vezi nove romanse svog bivšeg dok je rekla: "Mislim da su ti detalji nekako previše privatni da bi ih dijelili, barem u ovom trenutku… sve je tako sirovo i novo. Mogu samo da kažem da sam sve što sam imala, ja sam uložila u ovu vezu i svoju porodicu."

Nastavila je da je pričala o "nomadskom životu" prije nego što su njihova djeca pošla u školu, a zatim da se nastanila u Barseloni u korist Pikeove fudbalske karijere umjesto da se preseli u SAD što je bilo najbolje za njenu muzičku karijeru.

"I tako, jedan od nas dvoje je morao da uloži taj napor i tu žrtvu. I uradila sam to. Stavila sam svoju karijeru u drugu brzinu i došla sam u Španiju, da ga podržim kako bi mogao da igra fudbal i osvaja titule. I to je bila žrtva ljubavi.

Zahvaljujući tome, moja djeca su mogla da imaju sadašnju mamu, a ja sa njima imam nevjerovatnu vezu koja je neraskidiva i koja nas održava. Znaš, to je to. To je sve što mogu da kažem."

Šakira je takođe pričala o tome koliko je teško palo njoj i njenim sinovima, posebno nakon što je njen otac u junu hitno prevezen u bolnicu nakon "lošeg pada".

"Da. Trudim se da sakrijem situaciju od njih koliko god mogu. Zaista je uznemirujuće za dvoje djece koja pokušavaju da prebrode razdvajanje svojih roditelja. A ponekad se jednostavno osjećam kao da je sve ovo loš san i da ću se u jednom trenutku probuditi. Ali ne, to je stvarno, prenosi B92.

A ono što je takođe stvarno je razočaranje što vidim nešto tako sveto i posebno koliko sam mislila da je odnos koji sam imala sa ocem moje djece i vidim da se to pretvorilo u nešto vulgarizovano i jeftino od strane medija. I sve to dok je moj tata bio na intenzivnoj njezi, a ja sam se borila na različitim frontovima. Kao što sam rekla, ovo je vjerovatno najmračniji čas u mom životu. Ali onda pomislim na sve one žene širom svijeta koje prolaze kroz teškoće, koje prolaze kroz situaciju tako lošu kao što je moja ili tešku kao što je moja ili još gore", prenosi Dejli mejl.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana