Роквић на лицитацију ставио патике у којима је ишао на ходочашће

Курир
Роквић на лицитацију ставио патике у којима је ишао на ходочашће

Никола Роквић и његова супруга Бојана Баровић основали су Фондацију "Породица", а онда се Никола упустио у свој први хуманитарни подвиг, ходочашће до манастира Светог Нектарија у Егини. Током његовог пјешачења до манастира, које је трајало мјесец дана на рачун Фондације уплаћено је 42 милиона динара.

Није прошло ни мјесец дана од како се Никола вратио из Грчке, а већ је покренуо нову хуманитарну акцију. Наиме, пјевач је патике у којима је ходао од Храма Светог Саве у Београду до Егине у Грчкој ставио на лицитацију.

- Док завршавамо папирологију и набавку свих потребних апарата за које смо прикупили средства, још једна акција је пред нама! Овај пут хуманитарно лицитирамо, за дјечију радост! Лицитација ће трајати 7 дана када ћемо прогласити побједника, коме ћемо лично уручити овај несвакидашњи "трофеј" са пута. Почетна цијена је 1.120 евра - написао је Никола на свом Инстаграм налогу.

Само два дана касније од момента отварања лицитације, Роквић се похвалио да су патике већ достигле цијену од 3.000 евра.

- Позивам све појединце, фирме, моје пријатеље да се прикључе и наставе да лицитирају и да тако помогнемо онима којима је помоћ најпотребнија - рекао је Никола и подсјетио да лицитација траје још пет дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана