Rokvić na licitaciju stavio patike u kojima je išao na hodočašće

Kurir
Rokvić na licitaciju stavio patike u kojima je išao na hodočašće

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović osnovali su Fondaciju "Porodica", a onda se Nikola upustio u svoj prvi humanitarni podvig, hodočašće do manastira Svetog Nektarija u Egini. Tokom njegovog pješačenja do manastira, koje je trajalo mjesec dana na račun Fondacije uplaćeno je 42 miliona dinara.

Nije prošlo ni mjesec dana od kako se Nikola vratio iz Grčke, a već je pokrenuo novu humanitarnu akciju. Naime, pjevač je patike u kojima je hodao od Hrama Svetog Save u Beogradu do Egine u Grčkoj stavio na licitaciju.

- Dok završavamo papirologiju i nabavku svih potrebnih aparata za koje smo prikupili sredstva, još jedna akcija je pred nama! Ovaj put humanitarno licitiramo, za dječiju radost! Licitacija će trajati 7 dana kada ćemo proglasiti pobjednika, kome ćemo lično uručiti ovaj nesvakidašnji "trofej" sa puta. Početna cijena je 1.120 evra - napisao je Nikola na svom Instagram nalogu.

Samo dva dana kasnije od momenta otvaranja licitacije, Rokvić se pohvalio da su patike već dostigle cijenu od 3.000 evra.

- Pozivam sve pojedince, firme, moje prijatelje da se priključe i nastave da licitiraju i da tako pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija - rekao je Nikola i podsjetio da licitacija traje još pet dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana