Рокерка жели да Бритни Спирс оде из Америке; поменула и Шер

ГС
Foto: ГС

Кортни Лав позвала је Бритни Спирс да напусти Америку и тврди да је једном она покушала да изведе поп принцезу из земље.

Пјевачица је на Инстаграму објавила дугачак пост упућен Бритни, а чини се да је тиме прозвала музичку легенду Шер да помогне звијезди у изласку из Сједињених Држава.

Дијелећи бројне принтскринове вијести и наслова о Бритниним најновијим објавама на Инстаграму, Кортни је својим пратиоцима испричала како је 13 година покушавала да помогне звијезди.

Кортни је затим истакла да Бритни није учинила "ништа лоше" и подсјетила је да звезду већ дуже вријеме "обмањују и лажу".

Бритни је под стартељским надзором оца од 2008. године и тренутно је у поступку жалбе да је судски укине.

"Изађи из симулације и видећеш како су те држали у њој толико дуго присиљавајући те да певаш(играш)носиш кич, очигледно изабран од стране одбора са лошим укусом и лошим вредностима, а затим те 'културни' медији нису схватили озбиљно, па нису учинили ништа осим што су стали на страну главног курса тог брода", наставила је Кортни.

"Твоји обожаваоци, а и они који то нису, навијају за тебе без обзира шта ти урадила", написала је она.  

Кортни је затим написала да је она обријала главу, као што је то учинила Бритни 2007. године, нико "не би трепнуо", али је Бритни кажњена због тога.

Расправљајући о америчким политичарима, Кортни је савјетовала Бритни да се пресели у Велику Британију или Француску - тврдећи да две земље неће "дозволити никоме да је одведе".

"Они заиста цене уметнике", додала је Кортни. Након што је похвалила пјевачицу Мајли Сајрус због тога што је одувијек пружала подршку Бритни, рокерка је у посту поменула и Шер.

Написала је: "Знаш шта треба да радиш", и додала хештег " fireupthejets".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана