Rokerka želi da Britni Spirs ode iz Amerike; pomenula i Šer

GS
Foto: GS

Kortni Lav pozvala je Britni Spirs da napusti Ameriku i tvrdi da je jednom ona pokušala da izvede pop princezu iz zemlje.

Pjevačica je na Instagramu objavila dugačak post upućen Britni, a čini se da je time prozvala muzičku legendu Šer da pomogne zvijezdi u izlasku iz Sjedinjenih Država.

Dijeleći brojne printskrinove vijesti i naslova o Britninim najnovijim objavama na Instagramu, Kortni je svojim pratiocima ispričala kako je 13 godina pokušavala da pomogne zvijezdi.

Kortni je zatim istakla da Britni nije učinila "ništa loše" i podsjetila je da zvezdu već duže vrijeme "obmanjuju i lažu".

Britni je pod starteljskim nadzorom oca od 2008. godine i trenutno je u postupku žalbe da je sudski ukine.

"Izađi iz simulacije i videćeš kako su te držali u njoj toliko dugo prisiljavajući te da pevaš(igraš)nosiš kič, očigledno izabran od strane odbora sa lošim ukusom i lošim vrednostima, a zatim te 'kulturni' mediji nisu shvatili ozbiljno, pa nisu učinili ništa osim što su stali na stranu glavnog kursa tog broda", nastavila je Kortni.

"Tvoji obožavaoci, a i oni koji to nisu, navijaju za tebe bez obzira šta ti uradila", napisala je ona.  

Kortni je zatim napisala da je ona obrijala glavu, kao što je to učinila Britni 2007. godine, niko "ne bi trepnuo", ali je Britni kažnjena zbog toga.

Raspravljajući o američkim političarima, Kortni je savjetovala Britni da se preseli u Veliku Britaniju ili Francusku - tvrdeći da dve zemlje neće "dozvoliti nikome da je odvede".

"Oni zaista cene umetnike", dodala je Kortni. Nakon što je pohvalila pjevačicu Majli Sajrus zbog toga što je oduvijek pružala podršku Britni, rokerka je u postu pomenula i Šer.

Napisala je: "Znaš šta treba da radiš", i dodala hešteg " fireupthejets".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana