Рене Зелвегер као непоновљива Џуди Гарланд

Агенције
Рене Зелвегер као непоновљива Џуди Гарланд

Биографски филм о једној од највећих звијезда Холивуда Џуди Гарланд у биоскопе широм планете стиже на јесен.

Судећи према ономе што се може видјети у управо објављеном трејлеру, “Џуди” заједно са Рене Зелвегер у насловној улози стићи ће у правом моменту - на почетку сезоне филмских награда.

Драма, коју је режирао британски позоришни редитељ Руперт Гулд, пружила је глумици Рене Зелвегер прву ролу вриједну награде послије више од деценије, а то је и те како заслужила.

Филм “Џуди”, у којем Рене тумачи улогу велике Џуди Гарланд, адаптација је бродвејског мјузикла “Енд оф тхе Раинбоњ” Питера Квилтера.

Представа је извођена на Бродвеју и Вест Енду и зарадила је више номинација за награде “Тони” и “Лоренс Оливије”.

У фокусу биографског остварења о Џуди Гарланд су посљедњи мјесеци чувене умјетнице уочи њене смрти 1969. године.

Прича се одвија у Лондону док се икона филма 20. вијека припремала за пет седмица дугу серију концерата у ноћном клубу “Тхе талк оф тхе Тоњн”.

Док спрема спектакл, Џуди се бори са сопственим менаџментом, шармира музичаре, среће са старим пријатељима и обожаваоцима. Започиње и романсу са Микијем Динсом, који ће јој ускоро постати пети муж.

Осим Рене Зелвегер у глумачкој екипи су још и Фин Витрок као Динс, Руфус Суел као Џудин трећи муж Сидни Лафт, Мајкл Гамбон, Џема-Ли Деверо и Бела Рамзи (прославила се играјући Лијану Мормонт у “Игри престола”), као и Лајза Минели и Лорна Лафт.

У поход на свјетске биоскопе “Џуди” креће 27. септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана