Rene Zelveger kao neponovljiva Džudi Garland

Agencije
Rene Zelveger kao neponovljiva Džudi Garland

Biografski film o jednoj od najvećih zvijezda Holivuda Džudi Garland u bioskope širom planete stiže na jesen.

Sudeći prema onome što se može vidjeti u upravo objavljenom trejleru, “Džudi” zajedno sa Rene Zelveger u naslovnoj ulozi stići će u pravom momentu - na početku sezone filmskih nagrada.

Drama, koju je režirao britanski pozorišni reditelj Rupert Guld, pružila je glumici Rene Zelveger prvu rolu vrijednu nagrade poslije više od decenije, a to je i te kako zaslužila.

Film “Džudi”, u kojem Rene tumači ulogu velike Džudi Garland, adaptacija je brodvejskog mjuzikla “End of the Rainbonj” Pitera Kviltera.

Predstava je izvođena na Brodveju i Vest Endu i zaradila je više nominacija za nagrade “Toni” i “Lorens Olivije”.

U fokusu biografskog ostvarenja o Džudi Garland su posljednji mjeseci čuvene umjetnice uoči njene smrti 1969. godine.

Priča se odvija u Londonu dok se ikona filma 20. vijeka pripremala za pet sedmica dugu seriju koncerata u noćnom klubu “The talk of the Tonjn”.

Dok sprema spektakl, Džudi se bori sa sopstvenim menadžmentom, šarmira muzičare, sreće sa starim prijateljima i obožavaocima. Započinje i romansu sa Mikijem Dinsom, koji će joj uskoro postati peti muž.

Osim Rene Zelveger u glumačkoj ekipi su još i Fin Vitrok kao Dins, Rufus Suel kao Džudin treći muž Sidni Laft, Majkl Gambon, Džema-Li Devero i Bela Ramzi (proslavila se igrajući Lijanu Mormont u “Igri prestola”), kao i Lajza Mineli i Lorna Laft.

U pohod na svjetske bioskope “Džudi” kreće 27. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana