Разводе се Жизел Биндшен и Том Брејди, један од најпознатијих парова из свијета славних

ГС
Разводе се Жизел Биндшен и Том Брејди, један од најпознатијих парова из свијета славних

Један од најпознатијих парова из свијета славних, манекенка Жизел Биндшен и легендарни играч НФЛ-а Том Брејди одлучили су да њиховом браку дође крај, преносе бројни страни медији.

Наиме, Жизел  и Том већ данима пуне насловнице о "драми" која се одвија између њих.

Већ неко вријеме живјели су на различитим адресама, а свађе и неслагања услиједили су, наводно, након што се Брејди 40 дана од одласка у пензију, вратио спорту.

Он и Жизел сада су ангажовали и адвокате за бракоразводну парницу.

"Никада заправо нисам мислио да ће им ова свађа бити крај, али изгледа да јест. Мислим да сада нема повратка. Обоје имају адвокате и сагледају што ће разлаз подразумијевати, ко ће што добити и слично", рекао је извор за PageSix.

Пар је био у браку од 2009. године, а заједно имају сина Бењамина (12) и кћер Вивиан (9). Том такође има и сина Џејка  (15).

Један од извора рекао је како пар вјероватно размишља о подјели имовине, као и богатства које се процјењује на 650 милиона долара. Када је ријеч о дјеци, гледаће да старатељство буде заједничко, будући да су обоје јако посвећени родитељи и укључени у животе своје дјеце, преноси Кликс.

Иначе, Жизел није скривала срећу након што је Брејди објавио да се повлачи из свијета НФЛ-а, којег је сматрала "насилним спортом".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана