Razvode se Žizel Bindšen i Tom Brejdi, jedan od najpoznatijih parova iz svijeta slavnih

GS
Razvode se Žizel Bindšen i Tom Brejdi, jedan od najpoznatijih parova iz svijeta slavnih

Jedan od najpoznatijih parova iz svijeta slavnih, manekenka Žizel Bindšen i legendarni igrač NFL-a Tom Brejdi odlučili su da njihovom braku dođe kraj, prenose brojni strani mediji.

Naime, Žizel  i Tom već danima pune naslovnice o "drami" koja se odvija između njih.

Već neko vrijeme živjeli su na različitim adresama, a svađe i neslaganja uslijedili su, navodno, nakon što se Brejdi 40 dana od odlaska u penziju, vratio sportu.

On i Žizel sada su angažovali i advokate za brakorazvodnu parnicu.

"Nikada zapravo nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jest. Mislim da sada nema povratka. Oboje imaju advokate i sagledaju što će razlaz podrazumijevati, ko će što dobiti i slično", rekao je izvor za PageSix.

Par je bio u braku od 2009. godine, a zajedno imaju sina Benjamina (12) i kćer Vivian (9). Tom takođe ima i sina Džejka  (15).

Jedan od izvora rekao je kako par vjerovatno razmišlja o podjeli imovine, kao i bogatstva koje se procjenjuje na 650 miliona dolara. Kada je riječ o djeci, gledaće da starateljstvo bude zajedničko, budući da su oboje jako posvećeni roditelji i uključeni u živote svoje djece, prenosi Kliks.

Inače, Žizel nije skrivala sreću nakon što je Brejdi objavio da se povlači iz svijeta NFL-a, kojeg je smatrala "nasilnim sportom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana