Рајан Гослинг могао би да глуми Кена у филму о Барби

Тањуг
Рајан Гослинг могао би да глуми Кена у филму о Барби

ЛОС АНЂЕЛЕС - Познати глумац Рајан Гослинг могао би да глуми Кена у предстојећем филму заснованом на култној Мателовој лутки док ће Марго Роби глумити Барби.

Како преноси Холивуд Рипортер, глумац из “Ла Ла Ланда” је у “финалним преговорима” за прихватање улоге. Медији су објавили да је Гослинг првобитно одбио улогу у филму због свог густог распореда, али је касније ипак исказао интересовање након што је пројекат одложен, а студио је “остао упоран” у погледу његовог учешћа.

Филм “Барби” продуцираће Марго Роби и њена продуцентска кућа ЛакиЧеп Ентертејнмент, а глумица ће истовремено играти главни лик. Мател Филмс и Ворнер Брос  ће такође продуцирати филм.

Грета Гервиг и Ноа Баумбах, тандем познат по необичним драмама које воле критичари, написали су сценарио за пројекат, а Гервиг ће се наћи и у улози редитељке.

Детаљи радње за сада су непознати, али с обзиром на редитељско искуство Гервигове, може се очекивати да ово неће бити типичан поглед на причу о лутки.

Када се ради о Гослингу, ова улога би могла бити једна од занимљивијих у последњих неколико година и сигурно ће обрадовати његове фанове.

Глумац номинован за Оскара недавно је завршио продукцију Нетфликсовог акционог филма “The Gray Man” у режији браће Русо, у којем глуми уз Криса Еванса.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана