Rajan Gosling mogao bi da glumi Kena u filmu o Barbi

Tanjug
Rajan Gosling mogao bi da glumi Kena u filmu o Barbi

LOS ANĐELES - Poznati glumac Rajan Gosling mogao bi da glumi Kena u predstojećem filmu zasnovanom na kultnoj Matelovoj lutki dok će Margo Robi glumiti Barbi.

Kako prenosi Holivud Riporter, glumac iz “La La Landa” je u “finalnim pregovorima” za prihvatanje uloge. Mediji su objavili da je Gosling prvobitno odbio ulogu u filmu zbog svog gustog rasporeda, ali je kasnije ipak iskazao interesovanje nakon što je projekat odložen, a studio je “ostao uporan” u pogledu njegovog učešća.

Film “Barbi” produciraće Margo Robi i njena producentska kuća LakiČep Entertejnment, a glumica će istovremeno igrati glavni lik. Matel Films i Vorner Bros  će takođe producirati film.

Greta Gervig i Noa Baumbah, tandem poznat po neobičnim dramama koje vole kritičari, napisali su scenario za projekat, a Gervig će se naći i u ulozi rediteljke.

Detalji radnje za sada su nepoznati, ali s obzirom na rediteljsko iskustvo Gervigove, može se očekivati da ovo neće biti tipičan pogled na priču o lutki.

Kada se radi o Goslingu, ova uloga bi mogla biti jedna od zanimljivijih u poslednjih nekoliko godina i sigurno će obradovati njegove fanove.

Glumac nominovan za Oskara nedavno je završio produkciju Netfliksovog akcionog filma “The Gray Man” u režiji braće Ruso, u kojem glumi uz Krisa Evansa.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana