Радници туже Софију Вергару: Дужна је 1,7 милиона долара, исмијавала нас је и вријеђала

ГС
Радници туже Софију Вергару: Дужна је 1,7 милиона долара, исмијавала нас је и вријеђала

Извођачи радова који су реновирали вилу Софије Вергаре у Лос Ангелесу тужили су глумицу јер им, тврде, није платила више од 1,7 милиона долара.

 У тужби која је достављена и магазину Пеопле, наводи се да је твртка Ресиде Цустом Хомес 27. новембра оптужила Вергару да им није платила двије фактуре послане у марту и јулу 2023. године за довршене радове на кући, и то у укупном износу од 1.700.492.64 долара. Уз то, оптужили су глумицу за кршење уговора, превару и намјерно мијешање у уговорне односе.

Наиме, Вергара је ангажирала твртку Ресиде Цустом Хомес у априлу 2022. да јој реновира кућу, а твртка је, према договору, посао довршила до децембра 2022. Затим их је глумица наводно тражила да направе додатне радове. У тужби се наводи и да је глумица "имала агресивне испаде и да је понижавала, исмијавала, узнемиравала и покушавала застрашити њихове запосленике".

"Моја клијентица је уложила жалбу извођачу радова неколико мјесеци прије подношења ове лажне тужбе. Потраживања Софије Вергаре односила су се на значајно прекомјерно наплаћивање од стране Ресидеа, неквалитетан и немаран рад те одуговлачења, за што је тражила одштету већу од 5 милиона долара. Увјерени смо да ће мој клијент побиједити у овом спору", навео је одвјетник славне глумице у саопштењу за Пеопле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана