Први пут послије раскида Милош Биковић са бившом на црвеном тепиху

Агенције
Први пут послије раскида Милош Биковић са бившом на црвеном тепиху

Сви погледи били су упрти у нашег прослављеног глумца Милоша Биковића и његову бившу дјевојку Аглају Тарасову, који су се први пут послије раскида од прије двије године појавили у јавности на истом догађају.

Свјетска премијера дуго очекиваног наставка ледене бајке “Лед 2”, који ће се од 14. фебруара наћи пред домаћом публиком, одржана је протеклог понедјељка у Москви. Специјалну пројекцију затвореног типа у филмском центру “Октобар” увеличале су звијезде најгледанијег руског романтичног филма свих времена, Аглаја Тарасова и Александар Петров, а велику пажњу тамошњих медија изазвао је и долазак Милоша Биковића.

Седмој сили није промакло то што су српски глумац и Тарасова без пратње прошетали црвеним тепихом. Аглаја у гламурозноји краткој црвеној хаљинии на високим потпетицама, док је Милош био лежерно елегантан. Мада су фото-репортери жељно ишчекивали да их сликају заједно, до сусрета бившег љубавног пара и јунака првог дијела филма “Лед” није дошло. У томе је можда пресудило и то што се током пројекције огласио противпожарни аларм у биоскопу, због чега су морали да буду евакуисани сви гости, укључујући и глумце.

Иако се испоставило да је у питању био мали пожар који је одмах локализован, специјалним званицама није било суђено да “Лед 2” одгледају до краја. На расплет љубавне драме клизачице Нађе и хокејаша Саше мораће да сачекају Дан заљубљених, када ће филм почети да се приказује и у руским биоскопима.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана