Принц Хари се враћа у Велику Британију: Кејт и Вилијам не желе да се виде са њим

ГС
Foto: Танјуг/ АП

Како наводе британски медији, војвода од Сасекса ће се вратити у Велику Британију слједеćег мјесеца, али да нема у плану да се види са Вилијамом и Кејт Мидлтон из "личног разлога“.

Хари ће у Лондону присуствовати служби поводом 10. годишњице Игара Инвицтус у катедрали Светог Павла 8. маја, али је откривено врло мало детаља, укључујући и питање да ли ће се војвоткиња од Сасекса придружити свом мужу у Великој Британији и да ли ће бити састанака између Харија и других чланова његове породице.

"Вилијам и Кејт се веома свјесно фокусирају на позитивност и њен опоравак", рекао је извор за ОК!

"Хари треба да дође у Лондон почетком слједећег мјесеца, али још увијек немају у плану да се сретну с њим. Пружио је руку и послао најбоље жеље, али чини се да би састанак могао бити превише", додао је извор.

"Још се расправља о томе да ли ће му се Меган придружити са дјецом из безбједносних разлога. Ако се то догоди, састанак би могао бити заказан искључиво због дијеце."

Након што је принцеза од Велса храбро подијелила вијест о њеној дијагнози рака, принц Хари и Меган су у изјави упутили своје жеље за њено брзо оздрављење.

Иако се многи можда надају поновном окупљању, бивша краљевска дописница Би-Би-Сија Џени Бонд истиче зашто сада није најбоље вријеме и зашто би "најљубазнији“ избор који би Меган могла да направи био да се за сада клони Велике Британије, преноси Б92.

"Мислим да је мало вјероватно да ће му се Меган придружити у служби с обзиром на Харијеву забринутост за безбједност и текуће породичне тензије. Не мислим да би њено присуство олакшало било какво помирење", рекла је Џени за ОК!

Извор додаје да се лондонска служба за 10. годишњицу доживљава као тренутак да Хари и Меган почну да се полако враћају у јавни живот.

"Овај догађај се сматра веома важним дијелом рехабилитације Харија и Меган. На то се гледа као на важан догађај који је скоро једнак ономе што би предузели чланови краљевске породице", рекао је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана