Princ Hari se vraća u Veliku Britaniju: Kejt i Vilijam ne žele da se vide sa njim

GS
Foto: Tanjug/ AP

Kako navode britanski mediji, vojvoda od Saseksa će se vratiti u Veliku Britaniju sljedećeg mjeseca, ali da nema u planu da se vidi sa Vilijamom i Kejt Midlton iz "ličnog razloga“.

Hari će u Londonu prisustvovati službi povodom 10. godišnjice Igara Invictus u katedrali Svetog Pavla 8. maja, ali je otkriveno vrlo malo detalja, uključujući i pitanje da li će se vojvotkinja od Saseksa pridružiti svom mužu u Velikoj Britaniji i da li će biti sastanaka između Harija i drugih članova njegove porodice.

"Vilijam i Kejt se veoma svjesno fokusiraju na pozitivnost i njen oporavak", rekao je izvor za OK!

"Hari treba da dođe u London početkom sljedećeg mjeseca, ali još uvijek nemaju u planu da se sretnu s njim. Pružio je ruku i poslao najbolje želje, ali čini se da bi sastanak mogao biti previše", dodao je izvor.

"Još se raspravlja o tome da li će mu se Megan pridružiti sa djecom iz bezbjednosnih razloga. Ako se to dogodi, sastanak bi mogao biti zakazan isključivo zbog dijece."

Nakon što je princeza od Velsa hrabro podijelila vijest o njenoj dijagnozi raka, princ Hari i Megan su u izjavi uputili svoje želje za njeno brzo ozdravljenje.

Iako se mnogi možda nadaju ponovnom okupljanju, bivša kraljevska dopisnica Bi-Bi-Sija Dženi Bond ističe zašto sada nije najbolje vrijeme i zašto bi "najljubazniji“ izbor koji bi Megan mogla da napravi bio da se za sada kloni Velike Britanije, prenosi B92.

"Mislim da je malo vjerovatno da će mu se Megan pridružiti u službi s obzirom na Harijevu zabrinutost za bezbjednost i tekuće porodične tenzije. Ne mislim da bi njeno prisustvo olakšalo bilo kakvo pomirenje", rekla je Dženi za OK!

Izvor dodaje da se londonska služba za 10. godišnjicu doživljava kao trenutak da Hari i Megan počnu da se polako vraćaju u javni život.

"Ovaj događaj se smatra veoma važnim dijelom rehabilitacije Harija i Megan. Na to se gleda kao na važan događaj koji je skoro jednak onome što bi preduzeli članovi kraljevske porodice", rekao je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana