Принц Хари о одласку из краљевске породице 7.марта код Опре

Танјуг
Foto: Танјуг / архивска фотографија

ЛОНДОН- Британски принц Хари изјавио је да је због токсичне атмосфере одлучио да напусти краљевску породицу, и најавио да ће више о томе говорити у емисији код познате америчке ТВ водитељке Опре Винфри 7. марта.

У најавама предстојећег телевизијског специјала код познате Опре Винфри, принц Хари је рекао да се осјећа олакшано што је његова супруга Меган Маркл на његовој страни, открио је ББЦ.

Принц је изразио забринутост због "понављања историје" и упоредио свој одлазак са одласком његове мајке, принцезе Дајане, из краљевске породице прије три деценије, оцјенивши да "не може да замисли" кроз шта је све морала сама да прође.

Интервју са војводом од Сасекса ће бити објављен 7. марта у емисији Опре Винфри, али се не зна када ће бити објављен у Великој Британији.

Хари је недавно изјавио да је морао да се одрекне обавезе чланова краљевске породице како би заштитио себе и породицу од "токсичне" ситуације коју је створила британска штампа.

"Било је то заиста тешко окружење као што су многи људи видјели. Сви знамо каква може бити британска штампа. И то је уништило моје ментално здравље. Схватио сам да је токсично", рекао је војвода од Сасекса гостујући у ТВ емисји Џејмса Кордена.

Принц је рекао и да је "учинио оно што би учинио сваки супруг и отац", пренио је ББЦ.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана