Принц Хари доживио нервни слом, хитно превезен у психијатријску клинику

ГС
Принц Хари доживио нервни слом, хитно превезен у психијатријску клинику

Према писању страних медија, британски принц Хари доживио је нервни слом и хитно је превезен у психијатријску клинику.

Принцу Харију се, пише магазин “Глоуб”, стање погоршавало годинама, поготово након што је провео 10 година служећи у војсци, а кап која је прелила чашу била је одвајање од краљевске породице и врло тежак потез који је донио како би заштитио супругу Меган од британске јавности и медија који јој нису били наклоњени.

И сам је у једном трену признао како не жели да се његовој супрузи деси оно што се догодило његовој мајци, преноси Блиц.

“Хари је сам признао да не може да вјерује колико му се живот промијенио и изокренуо наглавачке. Меган га је присилила да одбаци своју породицу, пријатеље како би она могла да слиједи свој сан да постане холивудска глумица - али то се претворило у његову најгору ноћну мору”, рекао је извор, преноси хрватски “Стори”.

Додао је како се принц Хари осјеcћа изгубљено и усамљено јер у Лос Анђелесу нема пријатеље.

“Једини људи које виде су звијезде с А листе с којима се Меган спријатељила како би покренула своју каријеру и постала суперзвијезда”, рекао је и описао како је дошло до Харијевог нервног слома.

“Принц и Меган су се свађали у вези с тим како ће изгледати њихов живот у САД кад се заврше мјере карантина, што га је довело до тачке пуцања. Завршио је у оближњој клиници за лијечење менталних болести. Чуо сам да болује од ПТСП-а, који је проузроковала смрт његове мајке, а садашња ситуација и траума због одвајања од краљевске породице му је то погоршала”, рекао је извор, а преноси Спутникнењс.цом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана