Прије доласка на Еxit, Амеле Ленс, објавила је нови сингл "Feel It "

Танјуг
Прије доласка на Еxit, Амеле Ленс, објавила је нови сингл "Feel It "

НОВИ САД, 5. јуна (Тањуг) - Једна од најтраженијих продуцентских и ДЈ звезда данашњице, Амеле Ленс, објавила је нови сингл под називом "Feel It " што је иначе и њено прво издање у овој години, саопштили су из Еxita.

Управо Амеле једна је од овогодишњих хедлајнерки Еxit фестивала, а заједно са Нином Кравиз, Индиром Паганото и Тијаном Т предводиће јединствени алл-фемале концепт на мтс Данце Арени првог дана фестивала, уједно и вjероватно најјачи тецхно програм који је данас могуће саставити на једном мjесту.

Поводом новог сингла, Амеле је позвала све да дођу да заплешу са њом.

"Вокали на овој песми су посебни, јер заиста описују како се осећам у вези са повезивањем са музиком. Увijек сам била права рејверка у срцу, па када кажем "дођи да плешемо заједно", то заиста мислим.

Видjети толико познатих лица на плесном подијуму овог лета измамиће ми осмех на лице. Амелие Ленс једна је од предводница јединственог алл-фемале концепта на Еxиtovoj Dance Арени прве фестивалске вечери, у четвртак, 6. јула, када ће се публици представити најмоћније жене електронске музичке сцене данашњице - Амеле Ленс, Индира Паганотто и Нина Кравиз, али и Тијана Т, Мију и Ланна.

 Свjежа струја стиже и на оближњу, сестринску бину НСНС, чије главне адуте чине Бен УФО, Авалон Емерсон, Патрик Масон, Kарлита, [имза, Десирее, Партибои69, Цици, Анета, Крyстал Клеар и Вацаби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана