Prije dolaska na Exit, Amele Lens, objavila je novi singl "Feel It "

Tanjug
Prije dolaska na Exit, Amele Lens, objavila je novi singl "Feel It "

NOVI SAD, 5. juna (Tanjug) - Jedna od najtraženijih producentskih i DJ zvezda današnjice, Amele Lens, objavila je novi singl pod nazivom "Feel It " što je inače i njeno prvo izdanje u ovoj godini, saopštili su iz Exita.

Upravo Amele jedna je od ovogodišnjih hedlajnerki Exit festivala, a zajedno sa Ninom Kraviz, Indirom Paganoto i Tijanom T predvodiće jedinstveni all-female koncept na mts Dance Areni prvog dana festivala, ujedno i vjerovatno najjači techno program koji je danas moguće sastaviti na jednom mjestu.

Povodom novog singla, Amele je pozvala sve da dođu da zaplešu sa njom.

"Vokali na ovoj pesmi su posebni, jer zaista opisuju kako se osećam u vezi sa povezivanjem sa muzikom. Uvijek sam bila prava rejverka u srcu, pa kada kažem "dođi da plešemo zajedno", to zaista mislim.

Vidjeti toliko poznatih lica na plesnom podijumu ovog leta izmamiće mi osmeh na lice. Amelie Lens jedna je od predvodnica jedinstvenog all-female koncepta na Exitovoj Dance Areni prve festivalske večeri, u četvrtak, 6. jula, kada će se publici predstaviti najmoćnije žene elektronske muzičke scene današnjice - Amele Lens, Indira Paganotto i Nina Kraviz, ali i Tijana T, Miju i Lanna.

 Svježa struja stiže i na obližnju, sestrinsku binu NSNS, čije glavne adute čine Ben UFO, Avalon Emerson, Patrik Mason, Karlita, [imza, Desiree, Partiboi69, Cici, Aneta, Krystal Klear i Vacabi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana