Пријатељи се опраштају од Далибора Андонова Груа

Агенције
Пријатељи се опраштају од Далибора Андонова Груа

Када неко оде, иза њега, за успомену другима, остане све што је створио. Људи то увијек говоре, а поготово када оде неко ко је стварао музику, она остаје да живи.

Један од њих, уз којег су одрастале многе генерације је био и Далибор Андонов Гру. Његове хитове “Бићу ту”, “И даље ме желе”, “Прави број” слушали су многи, од деведесетих до данас.

Реп сцена региона, сви пријатељи и обожаваоци опраштају се од представника музике једног времена и великог пријатеља, који је у понедјељак погинуо у несрећи са параглајдером. Трагична смрт репера многе је оставила у шоку и у сузама и многи су, свако на свој начин, исказали своје жаљење због његовог одласка.

Имао је многе дуете, а римејк његове најпопуларније пјесме “Бићу ту” снимио је са младим пјевачем Газда Пајом. Газда Паја се путем “Инстаграм” приче опростио од свог великог пријатеља и колеге, уз његову фотографију.

Колеге су и даље у шоку, ово је велики губитак за нашу сцену, у то су сви сигурни.Од Груа су се опростили и момци из састава ТХЦФ, који су имали ту срећу и част да сарађују с њим, како су и сами навели.

- Гру је био велики господин. Велика инспирација. Мислим да су генерације репера изникле захваљујући њему, од 1994. године и песме “Право у рај”. Сарађивали смо с њим, снимили спот, али важније од свега су његове речи подршке - рекао је Борко Вујичић из ТХЦФ-а.

Репер Нигор ван себе је од бола од тренутка када је чуо да је у Земуну погинуо његов пријатељ Гру.

- Не знам ни где се налазим, ни шта радим, ван себе сам - рекао је Нигор.

Нигор је нешто касније на свом “Инстаграм” профилу објавио заједничку фотографију са Груом.

- Боже, молим те, врати вјетар, упитаћу га да ме однесе с ове плаже, само моменат треба, ја већ хватам залет, поздрав земљи, летим до неба - написао је Нигор испод фотографије.

Тужно “збогом” на друштвеним мрежама написали су и Никола Роквић и Марија Килибарда, али и кошаркаш Богдан Богдановић. Трагична судбина Далибора Андонова Груа потресла је цијелу Србију, али и шире.

Међу ожалошћенима су се нашли и навијачи фудбалског клуба Партизан. Познати репер био је велики обожавалац Партизана. Сваку утакмицу, када год би му вријеме дозвољавало, посматрао је са трибина и здушно бодрио играче у црно-бијелим дресовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана