Преварили принца Харија: Мислио да разговара с Гретом Тунберг па рекао и више него је требао

Srna
Преварили принца Харија: Мислио да разговара с Гретом Тунберг па рекао и више него је требао

Принц Хари отворио се и више него је хтио и то руским пранкстерима који су успјели добити интервју са скорашњим бившим чланом британске краљевске породице и то прије свих свјетских телевизијских кућа.

Принц Хари који одбројава дане до своје слободе од обавеза према британској круни, био је увјерен је да разговара с младом утјецајном активисткињом Гретом Тунберг, која својом упорношћу мијења свијет, и њезиним оцем Свентеом.

Они тврде да су чак двапут разговарали с Харијем путем фиксне линије у његовом дому на острву Ванкуверу у Канади.

Разговори су се одвијали на Нову годину и 22. јануара ове године.

Један од тих разговора објавили су на ЈуТјубу и Фејсбуку, али је снимка брзо нестала.


Вруће теме

Млади тата проговорио је како се осјећа због одласка из краљевске обитељи, што мисли о Доналду Трампу и какво је његово стајалиште о секс- скандалу принца Андрења.

"Та одлука о одласку није била лака, али била је то права одлука за нашу породицу, у којој највише желим заштити сина. Мислим да постоји много људи широм свијета који нас поштују због тога што смо своју породицу ставили на прво мјесто", додао је у разговору. Исто тако истакнуо је како зна да ће одсада живјети пуно нормалније.

"Био сам у војсци десет година, тако да сам пуно нормалнији него што би моја обитељ хтјела вјеровати", рекао је Хари и добацио да није истина да су му одузели титулу.

"Не вјерујте свему што читате, нико нам није узео титуле. Технички смо у обитељи, но ако зарађујемо новац одвојено од обитељске структуре, логично су тражили да не користимо титуле како бисмо зарађивали, што никад и не бисмо направили. Медији су успјели то приказати као да су нам одузете титуле", рекао је те је инсистирао у разговору да га зову Хари.

Неке теме је прескочио, тако да на примјер о принцу Ендјруу није хтио рећи ништа.

"То што је направио или није направио нема везе с нама. Нисмо блиски и немамо дотицај с већином чланова краљевске обитељи", рекао је искрено.

"Важније је имати дијалог с тако важним људима, него не", додао је.

Глобалну политику нагласио је воде болесни људи, а Грети је послао поруку да устраје у својој борби.


На дворима шуте

Гласноговорник краљевске обитељи је одбио коментирати објављени разговор, а двојици Руса већ је пошло за руком да у телефонски "зезну" и британског премијера Бориса Јохнсона, америчког сенатора Берниеја Сандерса и Сир Елтона Јохна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана