Преминуо му је син, а потом и супруга: Џон Траволта искрено о породичним трагедијама

ГС
Преминуо му је син, а потом и супруга: Џон Траволта искрено о породичним трагедијама

Џон Траволта је у новом искреном интервјуу разговарао о болу након трагичне смрти своје супруге Кели Престон.

Глумац (67) је изгубио "прелијепу супругу" у јулу 2020. године након што је преминула од рака дојке у 57. години након двогодишње борбе са том болешћу.

Животи Џона и Кели већ су били у сијенци трагедије када је њихов шеснаестогодишњи син Џет преминуо након епилептичног напада у њиховој викендици на Бахамима 2009. године.

Говорећи о својим искуствима, глумац је рекао да је туговање "лично" и да је важно да га други не "компликују" својим.

"Жал је индивидуална, а доживљај свог пута је оно што може довести до изљечења", рекао је Траволта.

"Ово се разликује од туђег пута. Најважнија ствар коју можете учинити да бисте помогли другоме када је у жалости је да им омогућите да то проживе и да то не компликујете са вашим. То је моје искуство", додао је.

Додао је да је најбоље што може да се уради је покушати да се дође и до оног дијела живота који омогућава радост, попут плеса, музике и људи.

Џон је такође говорио о своје двоје дјеце - Ели (21) и Бену (10), које је имао са покојном супругом Кели.

"Осигураћу будућност своје деце, помагаћу им у ономе што желе да раде својим животима. То је оно што сада радим са Елом са њеним филмовима и учим је да ради у тој професији. Бен има једва десет година. Желим да му помогнем да се развија јер је пред њим цио живот", навео је.

Говорећи о пандемији коронавируса, Траволта је признао да му је то што је славан већ помогло да се "обучи" за ковид-кризу.

"Слава је оно што ме је истренирало за ову 2020. годину Кад сте позната личност, живите у мехуру, затворени од свих", искрен је глумац.

У јулу 2020. сломљени Џон одао је почаст "мојој прелијепој жени" Кели након што је умрла од рака дојке у 57. години.

Кели је преминула "водећи храбру борбу уз љубав и подршку многих", рекао је глумац док је први пут проговорио о двогодишњем искуству битке са раком своје супруге, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана