Познату глумицу блокирали на сајту за упознавање: Нико није повјеровао да је то заиста она

Агенције
Познату глумицу блокирали на сајту за упознавање: Нико није повјеровао да је то заиста она

Ко би рекао да једној од најпознатијих глумица на свијету овако нешто може да се деси.

Шерон Стоун важи за једну од најљепших и најсескепилнијих жена на свијету, али чак и она мора да поштује правила која важе на апликацијама за упознавање.

Како је написала на свом Твитер налогу, њен профил на апликацији Бумбле је блокиран јер је препознат као лажни профил.

„Отишла сам на Бумбле апликацију за сингл људе и они су затворили мој налог. Неки од корисника су пријавили да то сигурно нисам ја. Хеј Бубмбле, је л толико ексклузивно бити ја? Молим вас да ме не избацујете”, написала је глумица.

Она је уз то приложила и скриншот на коме се види да јој је налог избрисан. На посту пише да јој је налог избрисан зато што је пар корисник пријавило да је налог лажан.

Представник апликације рекао је за „Гардијан” до му је жао због читаве ситуације.

„Извињавамо се због забуне... Бити икона такве величине, разумијмо зашто су се наши корисници збунили и помислили како њен налог заправо није прави”, рекли су.

Шерон Стоун, која сада има 61 годину, постала је секс симбол након што је 1992. године изашао њен трилер „Ниске страсти”. Удавала се и разводила два пута, а било је ту и пар одбијених просидби. Сада је сингл и има три сина са којима живи у Лос Анђелесу. прошле године се забављала са агентом за некретнине из Италије Анђелом Бофом, али се пар растао. Стоун је касније изјавила да би радије била сама и да се више не нада да ће пронаћи новог партнера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана