Poznatu glumicu blokirali na sajtu za upoznavanje: Niko nije povjerovao da je to zaista ona

Agencije
Poznatu glumicu blokirali na sajtu za upoznavanje: Niko nije povjerovao da je to zaista ona

Ko bi rekao da jednoj od najpoznatijih glumica na svijetu ovako nešto može da se desi.

Šeron Stoun važi za jednu od najljepših i najseskepilnijih žena na svijetu, ali čak i ona mora da poštuje pravila koja važe na aplikacijama za upoznavanje.

Kako je napisala na svom Tviter nalogu, njen profil na aplikaciji Bumble je blokiran jer je prepoznat kao lažni profil.

„Otišla sam na Bumble aplikaciju za singl ljude i oni su zatvorili moj nalog. Neki od korisnika su prijavili da to sigurno nisam ja. Hej Bubmble, je l toliko ekskluzivno biti ja? Molim vas da me ne izbacujete”, napisala je glumica.

Ona je uz to priložila i skrinšot na kome se vidi da joj je nalog izbrisan. Na postu piše da joj je nalog izbrisan zato što je par korisnik prijavilo da je nalog lažan.

Predstavnik aplikacije rekao je za „Gardijan” do mu je žao zbog čitave situacije.

„Izvinjavamo se zbog zabune... Biti ikona takve veličine, razumijmo zašto su se naši korisnici zbunili i pomislili kako njen nalog zapravo nije pravi”, rekli su.

Šeron Stoun, koja sada ima 61 godinu, postala je seks simbol nakon što je 1992. godine izašao njen triler „Niske strasti”. Udavala se i razvodila dva puta, a bilo je tu i par odbijenih prosidbi. Sada je singl i ima tri sina sa kojima živi u Los Anđelesu. prošle godine se zabavljala sa agentom za nekretnine iz Italije Anđelom Bofom, ali se par rastao. Stoun je kasnije izjavila da bi radije bila sama i da se više ne nada da će pronaći novog partnera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana