Познатом музичару с којим је у браку рекла да иде на пословни пут: Удала се за другог

Б92
Foto: Getty Images, Gustavo Caballero / Staff

Кад му је бивша жена Оријан Циви, с којом је обновио љубав, рекла да иде на пословни пут, славни музичар Фил Колинс није ни слутио да она заправо иде да се уда за другог човјека.

Оријан (46) је отишла из њиховог дома у Мајамију до Лас Вегаса гдје је, наводно, рекла судбоносно "да" Томасу Бејтсу. Како јавља ТМЗ, то је било прије два мјесеца, а откако је сазнао што је Оријан урадила Фил је покушао да је натјера да се одсели из њихове виле. С обзиром на то да разговори нису уродили плодом, Колинс планира да подигне тужбу против бивше супруге.

Она пак пријети да ће открити "потенцијално срамотне" ствари о славном музичару.

Иза пара је дугогодишња компликована љубавна прича, а у браку који су окончали добили су два сина, 19-годишњег Николаса и 15-годишњег Метјуа.

Упознали су се 1994. године у Швајцарској када је он дошао на турнеју, а вјенчали су се пет година касније. Развели су се 2008. године, да би након шест година обновили љубавну везу.

"Помирио сам се са својом трећом женом, нисам о томе причао досад. Већ неко вријеме смо заједно, нико није схватио да је тако", рекао је Колинс за "Билборд" својевремено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана