Позната пјевачица први пут постала мајка у 44. години

Срна
Позната пјевачица први пут постала мајка у 44. години

Позната аустралијска пјевачица Натали Имбруља породила се први пут у 44. години и на свијет донијела сина Макса Валентина.

Пјевачица је радосну вијест подијелила са својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм. Она је објавила фотографију на којој држи руку тек рођеног сина, а испод фотографије је написала:

“Добро дошао на свет, Макс Валентине Имбруља. Срце ми пуца”, написала је певачица.

Убрзо након објављивања фотографије услиједиле су многобројне честитке колега, али и њених обожавалаца.

Међу првима која јој је честитала рођење сина је и пјевачица Софи Елис Бекстор.

Здраво, Макс. Добро дошао. Драго ми је да си здрав и да сте добро. Честитам, мама”, написала је Софи и послала пољупце мами и беби.

Подсјетимо, Натали Имбруља је вијест о трудноћи објавила у јулу ове године, када је и саопштила да се подвргла вјештачкој оплодњи, и то уз помоћ донора сперме, како би добила дијете.

“Осјећам се благословено јер је ово могуће уз помоћ медицински потпомогнуте оплодње и донора сперме”, изјавила је тада Натали, али идентитет оца дјетета није открила.

Подсјетимо, Натали је пет година била у браку са бившим фронтменом бенда “Silver chair” Данијелом Џонсом, али су се развели 2008. године. Прије двије године открила је да је у вези са Метом Филдом, али пар није снимљен заједно од прошле године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана