Poznata pjevačica prvi put postala majka u 44. godini

Srna
Poznata pjevačica prvi put postala majka u 44. godini

Poznata australijska pjevačica Natali Imbrulja porodila se prvi put u 44. godini i na svijet donijela sina Maksa Valentina.

Pjevačica je radosnu vijest podijelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila fotografiju na kojoj drži ruku tek rođenog sina, a ispod fotografije je napisala:

“Dobro došao na svet, Maks Valentine Imbrulja. Srce mi puca”, napisala je pevačica.

Ubrzo nakon objavljivanja fotografije uslijedile su mnogobrojne čestitke kolega, ali i njenih obožavalaca.

Među prvima koja joj je čestitala rođenje sina je i pjevačica Sofi Elis Bekstor.

Zdravo, Maks. Dobro došao. Drago mi je da si zdrav i da ste dobro. Čestitam, mama”, napisala je Sofi i poslala poljupce mami i bebi.

Podsjetimo, Natali Imbrulja je vijest o trudnoći objavila u julu ove godine, kada je i saopštila da se podvrgla vještačkoj oplodnji, i to uz pomoć donora sperme, kako bi dobila dijete.

“Osjećam se blagosloveno jer je ovo moguće uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje i donora sperme”, izjavila je tada Natali, ali identitet oca djeteta nije otkrila.

Podsjetimo, Natali je pet godina bila u braku sa bivšim frontmenom benda “Silver chair” Danijelom Džonsom, ali su se razveli 2008. godine. Prije dvije godine otkrila je da je u vezi sa Metom Fildom, ali par nije snimljen zajedno od prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana